Αλ. Τσίπρας: Εγκληματική η εμμονή τους να κλείσουν νοσοκομεία
Αλ. Τσίπρας: Εγκληματική η εμμονή τους να κλείσουν νοσοκομεία

Αλ. Τσίπρας: Εγκληματική η εμμονή τους να κλείσουν νοσοκομεία

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη. Με λύπη όμως βλέπω ότι όχι μόνο δεν υπάρχει μια ουσιαστική αναγνώριση αυτής της προσπάθειας, αλλά παρακολουθούμε αυτές τις μέρες τις επιλογές της κυβέρνησης για συγχωνεύσεις και κλείσιμο μεγάλων νοσηλευτικών μονάδων.

Πρόκειται για μία εγκληματική εμμονή και ανεύθυνη στάση.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αποφασίζει να συνεχίσει ένα έργο καταστροφικό, στη λογική των ιδιωτικοποιήσεων και του κλεισίματος νοσοκομείων, εν μέσω πανδημίας.
Όπως εγκληματική και ανεύθυνη ήταν και η στάση της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας συνολικά, καθώς όπως αποδεικνύεται από δημοσιεύματα, την ώρα που κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες, δεν έκαναν ελέγχους ή με πολιτικές αποφάσεις επέτρεπαν να περάσουν στη χώρα κρούσματα.

Στη συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, επανέλαβα τις ευχαριστίες μας προς τους εργαζόμενους στη δημόσια Υγεία, αλλά και τη συμπαράστασή μας στις διεκδικήσεις τους.