Δηλώσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα σχετικά με δημοσίευμα Γαλλικής εφημερίδας για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας που φανερώνει σχέδιο να περάσουν 125 δις δημόσιας περιουσίας στα χέρια εταιρείας με έδρα το Λουξεμβούργο καταλαβαίνουμε πλέον για ποιο λόγο οι Γερμανοί βιομήχανοι κόντεψαν να σηκώσουν στα χέρια τον κ. Παπανδρέου.

Διερωτόμαστε ποιος Έλληνας πολιτικός, ποιος υπουργός ή πρωθυπουργός μπορεί να βάλει την υπογραφή του σ΄ ένα τέτοιο σχέδιο εκποίησης του δημόσιου πλούτου.

Διερωτόμαστε εάν μια τέτοια επιλογή δεν σημαίνει έσχατη προδοσία για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα.  Και αν δεν σημαίνει αυτό προδοσία, τότε τι είναι προδοσία;

Ο κ. Παπανδρέου δεν έχεi τη νομιμοποίηση να προχωρήσει στο ξεπούλημα της χώρας. Ας το καταλάβουν όσοι σχεδιάζουν ένα τέτοιο σχέδιο εκποίησης. Ας το καταλάβουν ότι πολύ σύντομα  θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Πολύ σύντομα όσοι πλιατσικολόγοι ετοιμάσουν να πάρουν κοψοχρονιά όλη τη χώρα, να καταλάβουν ότι θα χάσουν τα λεφτά τους.